Referenties

De hartcoherentie methode bij Isabella heeft me zoveel gebracht dat ik niet weet waar te beginnen. Ik heb jarenlang reguliere- en alternatieve therapieen gevolgd om mijn angstklachten te verminderen, maar niks, ook geen medicatie, werkte in zo’n korte tijd zo effectief en makkelijk als de technieken van hartcoherentie.

Ik heb autisme (met normale intelligentie), milde adhd en sterke sociale angst. Daarbij stotter ik behoorlijk, en raak snel in paniek. Na de individuele training van 7 weken is de ernst van mijn sociale angst is in 50 tot 60% afgenomen! De buurtsuper was eerst nog een opgave, maar nu kan ik de Kalverstraat doorlopen, met nog wat aanvaardbare spanning.  Eindelijk heb ik aan ‘t einde van de dag energie over. Daarbij ben ik veel rustiger en opgewekter.

Autisme zorgt voor snelle zintuiglijke overprikkeling, maar hard geluid, fel licht en iets als ‘n mensenmenigte op Centraal Station is nu prima te doen. Magisch, maar de techniek is volledig wetenschappelijk te verklaren.

Mijn stotteren is flink afgenomen, zonder ‘t door te hebben kan ik gewoon stukken aan een doorpraten.  Zelfs bij een sollicitatiegesprek. Onvoorstelbaar.

Het zijn (gelukkig) geen praatsessies, je hoeft alleen de kern van de klachten weer te geven en je kan thuis aan de slag met de technieken.

Naast de ‘directe stressregulatie’ leer je ‘letterlijk naar je hart te luisteren’ en je formuleert je eigen, doeltreffende oplossingen op de vragen waar je mee zit, hoe klein ook. Je leert zo ook daarin dus jezelf helpen, daar heb je je leven lang profijt van.

Isabella draagt de hartcoherentie methode zelf uit, je krijgt direct de authentieke versie met het hart op de juiste plek, geen trainer die haar uurtje afdraait. Ze is ervaren, weet waarover ze praat en komt snel tot de kern. Ik gun iedereen het succes wat ik gehad heb met de hartcoherentie methode!