Bedrijfstrainingen

Trainingen voor bedrijven

Harta Coaching verzorgt ook bedrijfstrainingen. Zowel het Peak Perfomance programma als Hart voor de Zorg van HeartMath. Waarom zou men kiezen voor een bedrijfstraining van HeartMath? Als leidingevende in een organisatie wilt u dat uw werknemers creatief zijn, oplossingen aanreiken voor lastige problemen, dat ze verbindingen leggen die er niet waren. Daarnaast moeten ze stukken schrijven, planningen maken, vergaderingen bijwonen en targets halen. En dit alles graag zo goed mogelijk in balans met de thuissituatie. Kortom we verwachten topsport prestaties op het werk. Daarvoor moeten de werknemers ook in topconditie zijn. Het Peak Performance Programma van HeartMath kan het prestatievermogen van uw professionals op een optimaal niveau brengen.

Hoe werkt het?

De HeartMath technieken zijn wetenschappelijk bewezen, eenvoudig, werken snel en zijn direct toepasbaar. De gepatenteerde en bekroonde bio-feedback software laat u direct het effect zien van de technieken. Door te oefenen bent u in staat om uw eigen hartcoherentie te verhogen. Dit heeft een krachtig positief effect op uw functioneren, zowel op uw werk als thuis

Praktische resultaten van het programma

  • Verbeterd prestatievermogen & verhoogde productiviteit
  • Minder stress (en lagere bloeddruk)
  • Méér energie & vitaliteit
  • Verbeterde mentale & emotionele flexibiliteit
  • Meer concentratie & focus, beter in staat om te luisteren
  • Meer plezier en voldoening in uw werk en leven

 Vergroten van uw innerlijke balans en vitaliteit

Er bestaat een direct verband tussen uw hartritme en uw gedachten en emoties. Het emWave systeem van HeartMath geeft u een onmiddelijke, objectieve feedback van uw innerlijke staat. In hoeverre u in balans bent is meteen te zien op het computerscherm. Tevens kunt u volgen hoe gedachten en emoties uw hartritme beïnvloeden en wat de effecten zijn die het toepassen van de HeartMath technieken op u kunnen hebben.

Zo krijgt u met de geleerde technieken een krachtige manier van zelfsturing. Hierdoor creëert u optimale prestaties in uw dagelijkse werksituaties. Het programma is ontwikkeld door cardiologen, neuro-cardiologen en neurologen van het HeartMath Instituut in Amerika. Dit instituut doet al meer dan 20 jaar wetenschappelijk onderzoek. Wereldwijd zijn er inmiddels vele duizenden managers en medewerkers van bedrijven als Unilever, Shell, Hewlett Packard, BP en Motorola in het Peak Performance Programma getraind. In Nederland zijn sinds 2001 trainingen gegeven aan medewerkers van o.a. de NS, de Belastingdienst, verschillende gemeentes, Delta Lloyd, PriceWaterhouseCoopers en Philips.

Naast het bedrijfsleven wordt de methode ook gebruikt bij overheden, onderwijs, politie, gezondheidszorg en in de topsport. Uit metingen die we voor en na het Peak Performance Programma doen, blijkt consequent een sterke verbetering op kenmerken als vitaliteit, beter slapen, prestaties, evenwicht werk/privé-leven en omgaan met stress. Deze resultaten ondersteunen de wetenschappelijke theorieën.

Hartcoherentie bij Harta Coachng.

“Drukte, stress en daardoor te weinig tijd is de dagelijkse praktijk voor
zorgverleners. De HeartMath methode helpt je om rust en passie terug te
brengen in je werk. Simpel, effectief en oplossingsgericht.”
 
Dr. Jaap van den Heuvel,
Voorzitter Raad van Bestuur, Reinier de Graaf ziekenhuis, Delft.
 
Heeft U  interesse in een training of een demo? Of heeft U andere vragen? Bel 06-21527682 of gebruik onderstaand formulier.